dissabte, 5 de maig del 2012

Can Roca segon millor restaurant del món, segon any consecutiu

Restaurant Noma: Rå rejer med tang, rabarber o...
Restaurant Noma: Rå rejer med tang, rabarber og urter (Photo credit: cyclonebill)

El Celler de Can Roca ha estat escollit com el segon millor restaurant del món per segon any consecutiu per la prestigiosa revista britànica 'Restaurant', que ha fet públic aquest vespre, a Londres, el rànquing dels millors 50 restaurants del planeta, que estan considerats com els Oscars de l'alta cuina. En la cerimònia, el cuiner Joan Roca –en representació dels tres germans Roca– ha rebut el guardó que l'acredita per segon any consecutiu amb la 'medalla de plata' de la gastronomia internacional. En el primer lloc hi ha, per tercer any consecutiu, el restaurant Noma, de Copenhaguen, que dirigeix el xef Rene Redzepi. En tercer lloc i després del Celler de Can Roca, repeteix, com l'any passat, el restaurant Mugaritz, de Sant Sebastià, que dirigeix el xef Andoni Luis Aduriz.
...
Font de la Noticia: Ara.cat
Enhanced by Zemanta